Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Sirpa Pihlajaniemi

 
 Kurssittaja, Energiahoitaja ja Vyöhyketerapeutti
 
 
Olen valmiina auttamaan Sinua kaikella osaamisellani, olen täällä Sinua varten. Olipa ongelmasi sitten
fyysinen, tunneperäinen tai kaipaat hetken rentoutusta arkesi keskellä, niin minä osaan auttaa.
Vankalla kokemuksellani osaan kertoa sinulle mikä on paras hoitomuoto sinulle ja
mitä yhdessä voimme tehdä.
 
Hoito auttaa aina, mutta myös Sinun oma panoksesi on tärkeä - autan Sinua auttamaan itseäsi.
 
Kehomme on ainutlaatuinen kokonaisuus ja se tuo auliisti kortensa kekoon,
kun otat askeleita sen parantamiseksi.
Hoidoissani, kursseillani ja meditaatioissani jaan osaamistani ja oivalluksiani eteenpäin.
Tule viihtymään ja oppimaan uutta itsestäsi.
 
Voimme muuttaa vain itseämme ja sitä kautta elämäämme.
 • Vyöhyketerapia
 • Kristallinen energiahoito
 • Kristallikulhomeditaatiot (myös yksilötapaamisena)
 • Encaustic art maalauskurssit
 • Muut kurssit: mm. Seitsemän Pyhän Liekin mestarikurssi, Löytöretki
 • Henkilökohtainen opastus oman itsen löytämiseen ja tasapainottamiseen
 • Mary Kay ihonhoito- ja meikkausneuvonta

Lisätietoja voit kysyä sirpa.pihlajaniemi(at)solertia.fi tai puh. 050 4919 624

 

 Jussi Sorell

Kalevalainen jäsenkorjaaja

                                                            

Mielenkiintoni omaa kehoani ja sen toimintaa kohtaan avasi oven kalevalaisen jäsenkorjauksen pariin. Innostukseni vain lisääntyi, kun opin, että kehon antamien oireiden kautta päästään selvittämään ongelmien alkuperäistä syytä ja löydetään keinot parantaa kehon toimintakykyä ja liikkuvuutta.

Nyt pääsen hoitojen kautta jakamaan tietämykseni ja taitoni myös sinun avuksesi. Osaan lukea kehosi tilasta millaista apua se kaipaa ja harjoituksen tuomalla kokemuksella tiedän miten saan kehosi parempaan kuntoon.

Lue lisää hoidosta tai voit kysyä siitä myös jussi.sorell(at)solertia.fi tai puh. 044 996 0164

 

                                        

Reija Lammi                             

 
 • Chakra Balance analyysi
 • Chakra Balance kristallihoidot
 • Regressiohoidot
 • Kristallimandala - meditaatiohoidot,yksittäin tai ryhmässä
 • Aroma balance -harjoitushoidot
Lue minusta ja hoidoistani lisää sivuiltani: www.solarstone.fi 
 
Matkani Kristallihoitajaksi on ollut hyvin värikäs sekä monivaiheinen ja olen saanut huomata, että mitä enemmän olen oppinut kivistä ja energiatyöskentelystä, sitä mielenkiintoisemmaksi elämäni on muuttunut. Viimeisen parin vuoden aikana olen oppinut kehon energiakeskuksista chakroista, sekä kehon energiajärjestelmistä kuten aurasta ja energiakehoista ympärillämme, sekä saanut ymmärrystä korkeamman itsemme kehoista. Tämä aika on ollut nopean oppimisen aikaa jolloin uusia asioita ja käsitteitä on tuotu eteeni sitä mukaan kun edellisen olen sisäistänyt. Samalla on kuitenkin tuntunut kuin olisin palauttanut muistiini vain jotain vanhaa tietoa joka siellä on aina ollutkin. Kivet ovat kulkeneet mukanani jo pienestä pitäen, mutta nyt vasta olen oppinut avautumaan näiden lukemattomien erilaisten kivien viisaudelle. Miten paljon niillä onkaan meille kerrottavaa ja monesti ne kertovat sen vielä tuhansien vuosien kokemuksella, joiden aikana ne ovat olleet todistamassa maapallon ja ihmisten kehittymistä. 
 
Näiden intensiivisten vuosien jälkeen en voinut vain jäädä aloilleni kaiken tämän uuden tietoisuuden sekä energiavirtauksen kanssa vaan sydämeni kannusti minua kouluttautumaan Kristallihoitajaksi. Näin pääsen nyt jakamaan tuota puhdistavaa sekä virkistävää universaalia energiaa myös muille ja auttamaan muitakin aktivoimaan oman kehonsa paranemisprosessia niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla. 
 
Vaikka ymmärrykseni maailmasta ympärillämme onkin kasvanut valtavasti näiden viimeisten muutaman vuoden aikana,  tuo elämä edelleen uusia haasteita eteeni. Parasta mitä olen kuitenkin itse saanut tämän kaiken uuden ymmärryksen myötä on ollut se, että olen alkanut jälleen uskomaan ihmeisiin. Mikä tahansa on mahdollista jos vain uskaltaa avautua elämälle. Kannustan siis sinuakin olemaan utelias omaa elämääsi kohtaan ja rohkene kurkistamaan sisimpääsi. Saatat yllättyä siitä mitä sisältäsi löytyy. 
 
reija.lammi (at) solarstone.fi tai 045 170 6061 (sähköpostilla tavoitat parhaiten)
 

Meri Linna

* kehomielen tasapainotus

* pukeutumisneuvonta

* värianalyysit

 

 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle erittäin tärkeää ja sen tasapainon ylläpitäminen on kiinnostanut minua jo kauan aikaa.

Työurani olen aloittanut ulkoisen tasapainon luomisesta työskennellen vaatetuksen ja pukeutumisen parissa. Hyvinvointi, niin henkinen kuin fyysinen, on aina ollut minulle tärkeää ja lisääntynyt mielenkiinto myös ihmiseen kokonaisuutena on vienyt enemmän kohti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tasapainon löytämistä.

Tieto siitä, kuinka kaikki ympärillämme vaikuttaa meidän sisäiseen minäämme ja kuinka heijastamme sisällämme olevaa ulos, on vaikuttanut suuresti siihen ymmärrykseen, kuinka paljon voimme itse vaikuttaa elämäämme. Jopa väreillä mitä käytämme vaatteissamme, sekä kotona sisustuksessa on vaikutusta meidän tasapainoomme ja hyvinvointiimme.

Opiskelen parhaillaan energiahoitoa, jonka avulla kehomieltä tasapainotetaan. Metodin nimi on Bodymind energy balancing method ja sen avulla voi hoitaa niin energiakehoa, kuin fyysistä- ja tunnekehoakin. Energiakehoa hoitamalla, chakrojen tasapainottamisella, voidaan vapauttaa niin fyysisessä kehossa olevia tukoksia kuin myös tunnetasolla olevia erilaisia lukkoja.

Toimin myös pukeutumiskonsulttina ja voin myös esim. värianalyysin avulla löytää omat pukeutumisvärisi jotka sopivat niin sinun ulkoiseen kuin sisäiseen minääsi. Autan sinua mielelläni myös muissakin pukeutumiseen liittyvissä ongelmissa. Ole rohkeasti oma itsesi!

Lisää palveluistani voit lukea sivuiltani osoitteessa www.studiomerilinna.net