Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


 

 

 

2014-2015 mestarikoulun kurssilaisten mietteitä:

" Erityisesti 40-kymppisenä naisena on hyvä muistaa, ettei kannata typistää itseään turhaan. On hyvä oppia olemaan turhautumatta ja osata laajentua niin isoksi luojaksi elämälleen ja arjelle, kuin oikeasti on."

" Hyvä kurssi sellaiselle, jolla on liian pitkä muisti ja tapana kantaa taakkoja. On aika muuttaa painolastien energia vapaudeksi!"

" Päätin tulla kurssille koska halusin asemoida itseni uudella tavalla kiinni elämääni."

" Mestarikoulu auttoi minua löytämään itsestäni vielä käsittelemättömät asiat ja ryhmässä, hyvän ohjauksen tuella, ne oli helpompi työstää kuin yksin. "

" Koko olemusta tasapainottava kokemus. Suosittelen."

" Mount Shastan upeat, ihanat energiat kannattaa jokaisen kokea itse!"

2015-2016 mestarikoulu on parhaillaan käynnissä ja saat heidän mietteensä luettavaksi koulutuksen päätyttyä.

 

UUSI MESTARIKOULU RYHMÄ alkaa 6.8. 2016! 

Tule kohtaamaan itsesi ja muuttamaan elämääsi tavalla, jonka et uskonut olevan mahdollista! Tämän kurssin osallistujat saavat kaikki kurssikivet Mt.Shastalta tuotuna, joten ne kantavat muassaan myös Shastan ihania energioita.

Tämä mainio koulutus ohjaa sinut yhteyteen itsesi kanssa, auttaa sinua löytämään sisäisen tasapainon ja ylläpitämään sitä myös arkesi keskellä. Tulet rakastumaan itseesi joka askeleella enemmän ja enemmän <3
 

1. liekki - Luottamus minussa

2. liekki - Viisaus minussa

3. liekki - Luovuus minussa

4. liekki - Mestaruus minussa

5. liekki - Parantava voima minussa

6. liekki - Tasapaino minussa

7. liekki - Minä Olen - Mt. Shastalla

Mestarikoulu sisältää paljon harjoituksia esteiden purkamisesta ja intohimon löytämisestä elämääsi kohtaan. Saat mukaasi paljon konkreettisia työkaluja elämäsi muuttamiseksi ja aidon itsesi löytämiseksi.

Mestarikoulu on käytännönläheinen kurssi johon liittyy myös kotitehtäviä, jotka avaavat lisää omaa itsetuntemustasi.

Seitsemän Pyhää liekkiä puolestaan liittyvät lemurialaisiin opetuksiin ja niitä käytetään osittain apuna avaamaan laajempi yhteys itseesi.

Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoja tai -taitoja osallistuaksesi kurssille, avoin mieli ja kiinnostus omaa itseäsi kohtaan riittää!

Soittele tai laita viestiä mikäli haluat tietää vielä lisää kurssista ennen osallistumispäätöstäsi. Osallistumispäätöksen tehtyäsi sitoudut siis 6 ensimmäiseen jaksoon. Jos olet estynyt tulemaan mukaan jollekin jaksolle, maksat siitä kattavan materiaalipaketin hinnan.

Kurssihinta sisältää kurssiohjelman, materiaalipaketin, kotitehtävät, ohjaajien avun kurssipäivien välillä, oman ryhmän tuen väliaikoina. Aina saat kysyä, pohtia ja kyseenalaistaa. Olet matkalla löytämään aidon itsesi ja me tuemme sinua koko matkan ajan parhaalla mahdollisella tavalla.

Et ole yksin. Apu ja tuki on aina pyyntösi päässä! Tule mukaan!

Kurssimaksu 120,- / hlö / jakso (6. ensimmäistä jaksoa), sisältäen kurssiohjelman ja materiaalit.

Jyväskylän kurssi klo 10-17 lauantaisin alustavat päivämäärät ovat la 6.8.2016, 8.10, 10.12, 18.2.2017, 22.4 ja 10.6.

7. liekin osuus pidetään taas Mount Shastan upeissa energioissa alustavasti elo-syyskuussa 2017. Shastan kurssimaksu on noin 2000€ hlö. Hinta sisältää matkat Hki-Mt.Shasta, kuljetukset paikan päällä, tietullit, retkiohjelman mukaiset retket sekä kattavat koulutukset. Shastan matka on vapaaehtoinen. Jollet lähde mukaan matkalle, lunastat ko.jakson materiaalipaketin kuten muulloinkin, jos estyt osallistumasta koulutusjaksoon.

Ohjaajat: Reija Lammi (kivet, kristallitietoisuus, regressio- ja energiahoidot, arkkienkelikanavoinnit)

Sirpa Pihlajaniemi (Lemurian opetukset, kristallitietoisuus, menneet elämät ja energiahoito, mestareiden kanavoinnit)

Ilmoittautumiset ja tarkemmat kurssitiedot: sirpa.pihlajaniemi(at)solertia.fi p. 050 4919 624 tai reija.lammi(at)solarstone.fi

 

 

Kuvagalleria