Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Meditaationäytteet:

Ole hyvä, oheisista linkeistä pääset kokeilemaan ihania kristallikulhomeditaatioita. Nämä ensimmäiset näytteet ovat sinulle maksuttomia.   Huomioithan, että ryhmässä meditointi usein lisää kokemuksen voimakkuutta ja kulhot soivat livenä vieläkin kauniimmin. Tältä sivulta löydät aina myös seuraavan ryhmämeditaation ajankohdan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan meditoimaan kanssamme.

Kurssit: 

Kaikkiin tapahtumiin käy toistaiseksi vain käteinen ellei muuta ilmoiteta.  

Kohti aitoa itseä -kurssi

Tällä  kaksipäiväisellä kurssilla saat konkreettisia ohjeita joiden avulla palautat aitouden elämääsi. Katso ajankohdat alempaa.

Kurssilla opit mm. Mitä kehosi kertoo ja miten? Miten opit kuuntelemaan kehoasi ja miten juuri sinun kehosi kertoo KYLLÄ ja EI. Saat ymmärryksen miten kehosi kuunteleminen helpottaa elämääsi. Saa ohjausta vyöhyketerapian itsehoitopisteisiin ja opit kuinka hoidat niillä itseäsi. Saat muutenkin ohjeita mitä kehosi tarvitsee tasapainottuakseen.

Ohjauksessani saat useita keinoja mielesi rauhoittamiseen, pääset havaitsemaan mitä uskomusjärjestelmiä ja pinttyneitä käyttäytymismalleja kannat vielä mukanasi ja saat vihjeitä kuinka voit irtautua niistä. Osallistut ohjattuun mielikuvamatkaan, joka antaa sinulle eväitä mielesi rauhoittamiseen missä tilanteessa tahansa.

Tulet näkemään kuinka rajoitat elämääsi itse ja opit miten päästää irti kontrollista ja tulet saamaan vinkkejä siihen kuinka oikeasti voit seurata sydäntäsi joka hetki. Miten uskallat tehdä elämäsi suurimman luottamushypyn ja mitä osaa sinun kehosi siinä näyttelee?

Tule mukaan löytämään aito itsesi! 

Ilmoittautumismaksu 10€ maksetaan etukäteen tilille. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Loppu kurssimaksun 80€  voit maksaa käteisellä kurssin alussa tai etukäteen samalle tilille. Osallistumismaksu yhteensä 90€. Kurssipaikat Jyväskylä tai Hankasalmi ajankohdasta riippuen. Hankasalmen jaksoihin järjestyy  tarvittaessa kuljetus Hankasalmen juna-asemalta kurssipaikalle ja takaisin. Hankasalmella mahdollisuus myös yöpymiseen 10€ korvausta vastaan. Tuo mukana omat lakanat, pyyhkeet ja eväät. Yöpymispaikkoja rajoitetusti. Valitse itsellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu vaikka heti.

Kurssihinta sisältää kaiken kurssimateriaalin sekä teetä ja pientä purtavaa kurssipäivinä. Muutoin tuo omat eväät. Jyväskylän kurssijaksossa ei ole ruuan lämmitysmahdollisuutta, mutta paljon ravintoloita kävelyetäisyydellä. 

Ilmoittautuminen on osallistumispäätös, jos kuitenkin jostain syystä estyt tulemasta ilmoittamaasi jaksoon, niin voit  halutessasi myös siirtää osallistumisesi johonkin toiseen toteutuvaan ajankohtaan. Kurssit toteutuvat vähintään 4 osallistujalla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot sirpa.pihlajaniemi (at) solertia.fi

4.-5.2 JYVÄSKYLÄSSÄ (la 10-17, su 10-16)

4.-5.3 JYVÄSKYLÄSSÄ (la 10-17, su 10-16)

1.-2.4 HANKASALMELLA (la 11.30-18, su 9-15.30)

6.-7.5 JYVÄSKYLÄSSÄ (la 10 -17, su 10-16)

7.-8.6 HANKASALMELLA (ke 11.30-18, to 9-15.30)

17.-18.6 HANKASALMELLA (la 11.30-18, su 9-15.30)

 

Kristallimeditaatio

Seuraavan meditaation ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Jokaisessa meditaatiossa on mukana kristallikulhot, joiden sointi johdattaa meidät joko ohjatusti tai vain omalla värähtelyllään uusien mahdollisuuksien ja upeiden energioiden äärelle. Oviraha 10€.
Tule mukaan kokemaan itsesi aivan uudella tavalla! Ilmoittaudu: facebook tai tekstarilla 050 4919 624.

 

LÖYDÄ ITSESI, ILO ELÄMÄÄSI JA OPI LUOMAAN ONNELLINEN ELÄMÄ ITSELLESI, yksilö tai pienryhmäohjauksena. 

"koska juuri sinä olet tärkeä!"

Henkilökohtainen opastus omaan itseesi. Ohjauksen avulla tulet löytämään syvemmän yhteyden omaan itseesi, palauttamaan ilon elämääsi, ottamaan takaisin käyttöön unelmointikykysi ja taitosi toteuttaa unelmiasi.

Saat myös keinoja mielenhallintaan, tunnelukkojen purkamiseen tai mihin tahansa osa-alueeseen apua kaipaatkaan.

Voit valita juuri itsellesi sopivan pituuden ja kokonaisuuden.

Ohjaus tulee sisältämään JUURI SINULLE suunnattuja kotitehtäviä ja harjoituksia. Myös pienryhmäohjauksessa jokainen saa omat ohjeensa, mutta tapaamiset pidetään yhteisesti.

Ohjaus sisältää MAKSUTTOMAN alkutapaamisen, jossa kartoitetaan tarpeesi. Tämän kartoituksen jälkeen saat ehdotelman juuri sinulle sopivasta ohjauksesta, sekä hinta-arvion. Ohjaus tulee sisältämään vähintään yhden energiahoidon / kk, joko lähi-tai kaukohoitona, asuinpaikastasi ja toivesitasi riippuen. Kaksi kertaa kuukaudessa Skype / puhelin tapaamisen, kesto 30-60 min / kerta, kysymystesi esittämiseen ja suunnan tarkistukseen sekä sähköpostitse tapahtuvan viestittelyn aina, kun sinulle kysymyksiä ilmenee.

Hinnat (sis. alv 24%): sovitaan erikseen suunniteltujen tapaamismäärien perusteella.                     

 Lisätiedot ja kyselyt sirpa.pihlajaniemi(at)solertia.fi tai 050 4919 624 / Sirpa

 

Vyöhyketerapiaa kotikäyttöön  kurssi siirtyy osaksi Kohti aitoa itseä -koulutusta.

Tule opettelemaan peruspisteet ja painallukset itsesi ja läheistesi hoitamiseen, mm. flunssat, allergiat, stressi, unettomuus, ruuansulatus.