Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varaukset kaikkiin hoitoihin parhaiten waraamo.com/Solertia

Jokainen toimija toimii omalla toiminimellään.

Sirpan hoidoissa saat itsellesi elinvoimaa, tasapainoa ja rauhoittumista

UUTTA!

ELÄMYSHOITO!

 

Hetki itselle! Tämä hoito muovautuu joka kerran erilaiseksi kokonaisuudeksi. Laitathan lisätiedot kohtaan mikä on paras aika / tapa ottaa sinuun yhteyttä ennen tapaamista. Ennakkoviestien / puhelun jälkeen suunnittelen juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, joka auttaa sinua parhaiten juuri siinä hetkessä. Tämä kohtaaminen voi sisältää erilaisia hoitoja, ääntä, musiikkia, taidetta, liikuntaa, rauhoittumista, keskustelua, tulevaisuuden kartoitusta tai uuteen suuntaan ohjaamista. Jokainen hoitokerta on ainutlaatuinen kokemus. Tämä hoito tapahtuu aina Hankasalmella, rauhallisessa järvenrantamaisemassa, hiljaisuudessa, luonnon keskellä. Olet lämpimästi tervetullut! Hoidon kesto noin 2h. Lisätietoja voit kysyä sirpa.pihlajaniemi (at) solertia.fi

 

Klassinen vyöhyketerapia - syvästi rentouttava ja eheyttävä hoitomuoto

Anna hemmotteluhetki itsellesi tai lahja läheisellesi ja varaa aika lempeään, mutta tehokkaasti terveyttä edistävään hoitoon.

Vyöhyketerapia sopii myös raskaana oleville, varsinkin lasketun ajan ylittyessä nopeuttamaan synnytyksen luonnollista alkamista sekä lapsettomuushoitojen tukena. Hoito sopii erinomaisesti myös allergioiden hoitoon, ruokavaliomuutosten yhteydessä, turvotukseen, ruuansulatusoireisiin, stressin hoitoon, sekä väsymyksen ja unettomuuden poistamiseen. Ehkä olet altistunut huonolle sisäilmalle tai haluat vain tietää sisäelintesi kunnon ja pitää itsestäsi hyvää huolta. Suuntasi on silloin vyöhyketerapia. Lempeässä, rentouttavassa käsittelyssäni saat tietää mitä voit itse tehdä.

50 min hoitoa suosittelen ensimmäiseksi hoitokäynniksi aikuisille (ei raskaana oleville) sekä jatkossa stressin poistoon ja kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen

30 min hoitoa suosittelen lapsille yli 10v - , raskaana oleville sekä muille aikuisille jatkohoidoksi ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

15 min 0-9 vuotiaille erityisesti koliikkiin, vatsaoireisiin, korvakipuihin, ruuansulatusvaivoihin, allergioihin, unettomuuten ja rauhattomuuteen.
Vyöhyketerapia on luontainen täydentävä hoitomuoto.
 

Ihana matka harmoniaan - Soiva Kristallimajahoito ja Vyöhyketerapia Ihana matka harmoniaan - Soiva Kristallimajahoito ja Vyöhyketerapia Soiva Kristallimaljahoito - Ihana matka harmoniaan

Tule kiehtovaan energiahoitoon, joka yhdessä kristallikulhojen ainutlaatuisen soinnin kanssa tasapainottaa koko olemuksesi tähän hetkeen.
Kulhojen värähtelevä ääni vapauttaa kehosi jännitystiloja, vähentää yliaktiivisuutta ja pelkoja sekä kehon kiputiloja.
Energiahoito auttaa jäsentämään ajatuksiasi, avaa lempeästi tunnelukkoja ja jumiutuneita ajatusmalleja, se tasoittaa mielen ailahteluja ja tarjoaa mahdollisuuden muutokseen mikäli niin haluat.
Hoito rentouttaa ja tasapainottaa, lisäten samalla elinvoimaa ja energisyyttä.
Voit myös varata ajan vyöhyketerapian ja soivan kristallimaljahoidon yhdistettyyn syvähoitoon.
 
Hoidossa ollaan hoitopöydällä omissa vaatteissa. Hoito kestää 60min.
Alle 15-vuotiaille suositellaan 30 min hoitoa ja vanhemman mukana olo on välttämätöntä alle 12-vuotiaiden kanssa.
 
HUOM. Mikäli kehossa on runsaasti metallia (leikkaus- ym. hoidoista) niin tehdään veloitukseton koesoitto ensin, jotta nähdää reagoiko metalli kulhon värähtelyyn. Normaalisti näin ei ole, mutta koesoittoa suositellaan. Koesoiton kesto noin 10min ja aika siihen sovitaan erikseen.

Tie itsetuntemukseen

Hoito voidaan toteuttaa myös henkilökohtaisena ohjattuna itsetuntemusmeditaationa, jossa käytetään apuna kristallimaljasoittoa. Hoito avaa sinut vastaanottamaan tietoa elämäntehtävästäsi ja olemaan yhteydessä omaan sisäiseen viisauteesi. 
 

Soivan Kristallimajahoidon ja Vyöhyketerapian ihana yhdistelmä, kesto 90 min

Hyödynnä kahden hoidon edut kerralla! Aluksi kuuntelemme vyöhyketerapian avulla mitä kehollasi on kerrottavaa sinulle tässä hetkessä.
Kristallikulhojen ainutlaatuinen sointi tukee erinomaisesti vyöhyketerapialla aloitettua hoitoa vieden parannusta aina solutasolle saakka,
tuoden sinulle tasapainoa, rentoutta, elinvoimaa ja energisyyttä. Osan hoitoajasta käytämme keskusteluun ja lopuksi kristallikortin viesti sinetöi hoidon.
 

Energiahoito kaukohoitona

Sisältää noin 60 min kestävän energiahoidon etänä ja kirjallisen selvityksen hoidosta sähköpostitse.
Aika sovitaan yhteisesti ja hoidon aikana sinun tulisi pyrkiä olemaan mahdollisimman rauhallisesti vastaanottamassa energioita.
Tämä hoito maksetaan etukäteen tilille.
 
Mary Kay ihonhoitoneuvonta
Tule kokeilemaan ihanaa luonnonmukaista ja eläinkokeetonta Mary Kay tuotesarjaa.
Saat henkilökohtaista opastusta ihonhoitoon ja myös tarvittaessa meikkaukseen.
Kokeilu on MAKSUTON! Tervetuloa!
 
Jussin hoidot:

Kalevalainen jäsenkorjaus

Tule kipua poistavaan ja koko kehoasi tasapainottavaan hoitoon.
Hoidossa käyn koko kehosi tilan läpi jalkapohjista aina päälaelle asti, koska oireet ilmenevät kehossasi usein eri paikassa kuin missä alkuperäinen syy on. Saat jo ensimmäisellä hoitokerralla helpotusta olemassa oleviin kipuihin, turvotuksiin ja  lihaskireyksiin. Avun saat myös erilaisiin särkyihin, pitkittyneisiin raajojen, tukirangan ja kudosten kiputiloihin, asentovirheisiin, migreeniin ja muihin hermosärkyihin. Hoidon aikana kerron sinulle mitä itse voit tehdä tilanteesi parantamiseksi.
Muita hoitoja ei suositella tehtäväksi viikkoon tästä hoidosta.
Hoito kestää 1,5h. Ota mukaasi helposti riisuttavat sukat ja neule-/collagetakki.

Kalevalainen jäsenkorjaus on kansanperinteen mukainen, luontainen täydentävä hoitomuoto. 

Reijan hoidot:

Aroma Balance - harjoitushoidot erikoishinnoin

Aroma Balance -hoidot perustuvat hoitomuotoon nimeltään aromaterapia. Hoidon aikana koko keho käsitellään aromaattisilla öljyillä, joissa eteeriset öljyt esittävät pääroolia. Eteeriset öljyt imeytyvät kehon verenkiertoon ihon läpi rentouttavan hieronnan aikana sekä hengityksen kautta nenän limakalvojen kautta. Aroma tarkoittaa kasvin tuoksua, joka vaikuttaa tunteisiin ja mielialaan, kun taas terapialla tarkoitetaan kasvin hoitavia ominaisuuksia. Hoidon aikana käsitellään ensin selkäpuoli sekä jalkojen takaosat ja sen jälkeen kehon etupuoli, jalan etuosat, vatsa, kädet sekä hartiaseutu, kasvot ja pään alue. Tämä rentouttava hieronta aktivoi lymfakiertoa kehossamme ja auttaa tasapainottamaan kehoa.

Hoidon aikana asiakas lepää pyyhkeiden alla alushoususillaan ja hierottava osa avataan esiin pyyhkeiden alta aina siinä kohtaa kun kyseistä kohtaa hierotaan. Hoitoon varataan aikaa n. 2 tuntia, joten aikaa riittää hyvin alkukeskustelulle sekä eteeristen öljyjen valinnalle.

Jos sinulla on lääkärin määräämiä reseptilääkkeitä käytössä, niin ilmoitathan niistä etukäteen sähköpostilla.

Chakra balance analyysi, chakra balance kristallihoidot ja kristallimandala meditaatiohoidot

Kristallihoidossa työskennellään suoraan kanavoidun valoenergian, kivien luonnollisten värien sekä niiden joko luontaisten tai hiottujen muotojen kanssa. Kivikunta tarjoaa hyvin monimuotoisena energioitaan auttaakseen meitä tasapainottamaan jokaisen puolen olemassa olostamme ja tällä tavoin jokainen yksittäinen kivi tuo hoitoon oman erityislaatuisen energiansa. Kristallihoitoa voidaan pitää siinä mielessä edistyksellisenä, että se vaikuttaa samanaikaisesti niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla. Tarkoin valitut kivet asetellaan keholle vaatteiden päälle kehon energiakeskuksiin ja kun energiat on aktivoitu ne avaavat portteja aivan uudenlaiseen ymmärrykseen kehostamme ja mielestämme. Ammattitaitoisella ohjauksella hoidossa voidaan päästä kiinni hyvinkin syvään tietoon itsestä ja näin paranemisen askeleet voivat alkaa. Tällä tavoin kivien energia ja viisaus voidaan valjastaa henkilökohtaiseen parannustyöhön joka tuo mukanaan tasapainoa ja energiaa niin kehoon kuin mieleenkin.


Hoidot tekee Reija Lammi / Solarstone - Lisätietoja kaikista hoidoistani saat sivuilta www.solarstone.fi

 

Merin hoitojen tiedot: www.studiomerilinna.net

 

 

Jokainen hoitaja ja palveluntuottaja vastaa itsenäisesti omasta toiminnastaan ja ylläpitää toimintaansa liittyviä lain määrittelemiä tilastoja ja asiakasrekistereitä.

Varaukset hoitoihin on tehtävä noin 4h ennen hoidon ajankohtaa ja veloitukseton peruminen vuorokautta ennen. Järjestelmästä ei voi perua 24h myöhemmin, vaan silloin on soitettava  hoitajalle suoraan.