Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT! Solertia on vaihtanut nimensä ja on nyt Enchanted Life. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihin. Kommentoi sivulta tai Facebookista sivuja, niiden ulkonäköä ja toimivuutta ja osallistut Hetki Itselle hoidon arvontaan!

Näitä Solertian vanhoja sivuja ei enää päivitetä, joten kaikki uudet ja ajankohtaiset asiat löydät tuolta uudelta sivulta.

 

 

Tämä vuosi tulee olemaan sydämen seuraamisen vuosi, niinpä omaksi ja Solertiankin teemaksi muodostui "Kohti aitoa itseä"

Omalla kohdallani tämä tarkoittaa 1.1.2017 alkanutta tarkan kehon kuuntelemisen 62 vuorokautta kestävää jaksoa, josta voit lukea lisää Facebook ryhmästä Kohti aitoa itseä - to be the authentic me 

 

Pohdituttaako jokin asia ja kaipaisit siihen apua? Kokeile mitä uutta näkemystä kanavointi tuo tilanteeseesi.

 

Muista! Nyt hoitotila avoinna myös Hankasalmella, jossa voit varata aikoja kalevalaiseen jäsenkorjaukseen, vyöhyketerapiaan, ryhmämeditaatioihin tai uuteen elämyshoitoon. Ajat varattavissa myös waraamossa. Tervetuloa!

 

 

Seuraa tapahtumiamme myös facebook.com/SolertiaFi ja käyhän tykkäämässä meistä.
 
Liity postituslistallemme!Liity postituslistallemme!Liity Solertian postituslistalle! Postituslistamme tulee noin kerran kuukaudessa ja siinä kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista. 

 

VARAUKSET JA ILMOITTAUTUMISET
www.waraamo.com/Solertia osoitteessa teet hoitovarauksen helposti itsellesi parhaiten sopivana aikana.  Hoitajien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)solertia.fi ellei heidän kohdallaan muuta mainita.